Over Ons

Over Ons

WAT MEER OVER ONS

Sinds 2012 biedt FT Solutions totaaloplossingen aan op gebied van intern transport, dit voor een uiteenlopende waaier van sectoren, waaronder de voeding en drankenindustrie, de distributie , logistieke, consumentengoederen en farma industrie. Onze grote sterkte ligt vooral in het aanbieden van kwalitatieve en innovatieve oplossingen op maat, dit binnen een snel veranderende en evoluerende markt.

Binnenkort een nieuw project gepland ? Laat ons u dan overtuigen. Ons ervaren team staat klaar om samen met u op zoek te gaan naar de meest efficiënte oplossing die bij u past

ENGINEERING

steeds gedreven om op zoek te gaan naar de meest efficiënte oplossing

De sterkte van FT Solutions ligt vooral in het ontwikkelen van projectgericht maatwerk, volledig volgens wens van de klant. Innovatief en efficiënt werken is onze drijfkracht. Elke projectanalyse gaat gepaard met een professionele studie die rekening houdt met tal van factoren. Zo trachten we keer op keer naar voor te treden met de meest geschikte oplossing voor uw project. Ons ervaren engineering team staat klaar om u te ondersteunen, te adviseren en te begeleiden bij al deze werkzaamheden.

PROJECTOPVOLGING

PROJECT-OPVOLGING

uw project is in goede handen

Een nauwkeurige projectopvolging met als hoofddoel uw project binnen de afgesproken termijn af te leveren is voor ons van uiterst belang. Dit kan enkel verwezenlijkt worden dankzij een jarenlange samenwerking met een trouw netwerk van toeleveranciers die exact weten wat onze verwachtingen zijn. Bij FT Solutions is uw project is in goede handen !

MONTAGETEAM

nauwkeurig werken met de uiterste precisie

Ons montageteam bestaat uit goed opgeleide vakmensen die instaan voor het monteren en afstellen van onze interne transportsystemen. Naast de nodige ervaring en expertise komt vooral veiligheid bij ons op de eerste plaats. FT Solutions is een VCA gecertificeerd bedrijf en voldoet zo aan tal van vereisten op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Zo garanderen we de veiligheid van niet enkel onze mensen maar ook van uw mensen op de werkvloer.

Al onze systemen worden in-house geïnstalleerd en uitgebreid getest vooraleer deze naar de klant gaan. Zo zijn we zeker dat alles perfect werkt en dat de installatie vlot verloopt zonder veel verrassingen.

Structuur FT Group

Missie, Visie & Waarden

Missie

Door onze klanten beschouwd worden als de meest respectvolle leverancier van interne transportsystemen dank zij onze expertise, integriteit, duidelijke communicatie en innovatieve oplossingen.

Visie

Ontwerpen en ontwikkelen van kwalitatieve en innovatieve oplossingen op maat van de klant.

Waarden