VCA Gecertificeerd

VCA Gecertificeerd

VEILIGHEID KOMT VOOR ONS OP DE EERSTE PLAATS

Al jarenlang is FT Solutions een gevestigde waarde op de markt voor het ontwikkelen transportsystemen op maat. FT Solutions streeft ernaar om zo goed mogelijk te voldoen aan uw eisen en kwaliteitverwachtingen. Dit kan je enkel realiseren met goede medewerkers en toeleveranciers nodig die iedere dag het beste van zichzelf geven. Veiligheid van onze medewerkers maar vooral ook van uw medewerkers zijn bij ons van primair belang.

Sinds 2018 is FT Solutions een VCA-gecertificeerd bedrijf. Op die manier kunnen we aantonen dat wij voldoen aan tal van vereisten op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit is van toepassing op alle afdelingen binnen FT Solutions.

VCA is zoveel meer dan enkel een checklist. Het toont aan dat u bij FT Solutions kan rekenen op een veilige en betrouwbare bedrijfsvoering. Het is belangrijk dat onze werknemers goed kunnen functioneren in een veilige werkomgeving. Naast veiligheid hechten we ook veel belang aan het creƫren van een gezellige, familiale werksfeer . Dit resulteert in optimale tevredenheid bij onze werknemers en draagt vooral bij in het succesvol realiseren van kwalitatieve projecten op maat.