Consumentengoederen

Consumentengoederen

INTERNE TRANSPORTOPLOSSINGEN VOOR CONSUMENTENGOEDEREN

De consumentengoederenindustrie verandert continu, met nieuwe producten, nieuwe types van verpakkingen,… FT Solutions heeft heel wat ervaring als toeleverancier voor de consumentengoederenindustrie. Wij begrijpen maar al te best wat u als producent beweegt en welke specifieke eisen er voor u van belang zijn.

Wij maken gebruik van modulaire componenten die eenvoudig te monteren zijn en daarnaast ook volledig compatibel zijn met uw bestaand transportsysteem. De profielen maken gebruik van t-sleuven en zijn eenvoudig op maat te bewerken en/of aan te passen. FT Solutions is gekend als een betrouwbare partner die graag met u meedenkt vanaf de ontwikkelingsfase tot onze uitgebreide service na verkoop. Binnenkort een nieuw project gepland ? Laten we dan samen zoeken naar de meest geschikte oplossing die past bij uw bedrijf of product!

Op zoek naar transportbanden, schakelbanden, rollenbanen of andere componenten geschikt voor consumentengoederen ? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

ANDERE SECTOREN​